Kreativt CV

Hej, hej!

Jag heter Christian. Här har jag samlat ett axplock av de dumheter jag skapat för att göra mig lustig på Internet. Det är en salig blandning mellan högt och lågt men det mesta är, enligt mig, ganska kul och/eller bra. Välkommen!

Vill någon prata med mig:
Mail: ettpunktnoll@gmail.com
Twitter: @ettpunktnoll

Enjoy!Det här är min serie jag gör. Vuxna Tomas är, som det står ovan, en barnserie för vuxna. Det handlar om Vuxna Tomas och om de vuxna problem och situationer han stöter på som vuxen person i en vuxenvärld men skrivet och tecknat som om det vore för barn.

Den handlar i grund och botten om frågan ”När blir man vuxen?”. Och bara för att man är vuxen, betyder det då att man beter sig som en vuxen?

Vuxna Tomas uppdateras varje måndag och får i snitt ca 5 000 – 6 000 besökare i veckan.
Klicka här eller på bilden ovan för att komma dit.

 Hur man bråkar på Twitter

Efter Vuxna Tomas är nog guiden till ”Hur man bråkar på Twitter” nog det mest lästa som jag har publicerat. I den här guiden redogör jag för varje steg som varje bråk på Twitter går igenom. Den länkas fortfarande runt då och då och går att applicera på nästan alla typer av duster som kan uppstå på 140-teckensforumet.

Klicka här eller på bilden ovan för att komma dit.

 


Jag har då och då satt mig och gjort grafer på saker jag tänker på. Sällan (aldrig) är det någonting viktigt, men det har varit en kul och uppskattad sak som även har varit rolig att göra.

Klicka på bilderna för att förstora dem.

 

 En kväll skulle jag laga matlåda – makaroner och köttbullar – när jag hittade en köttbulle som var lite mindre än alla andra i påsen. Jag fick då för mig att skriva en liten barnboksberättelse om den här lille köttbullen.

Klicka här eller på bilden ovan för att komma dit.

 


Tunnelbanan

Tack för mig!

Mvh,
Christian

8 reaktion på “Kreativt CV

  1. Underbart! Du måste ha haft grymma klassföreståndare i skolan. Framförallt i högstadiet! ag ska fr o m nu bli en trogen läsare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>