Fyllot på klubben

En man sitter på en klubb och har pratat med en kvinna hela kvällen. Hon känner sig obekväm, ursäktar sig med att gå på toa och försvinner sen ut från stället.

När han, alldeles för full, upptäcker att hon är försvunnen blir han vansinnig. Han vräker omkull stolen han suttit på och börjar gå runt på klubben för att leta efter henne. Eftersom han är på tok för onykter tror han att alla gömmer henne för honom och börjar bråka. Han svingar efter en kille som lätt duckar för slaget och som i sin tur enkelt puttar omkull honom. Skitsur och blåslagen blir han utkastad och han ställer sig på gatan och skriker efter henne: ”ANNA DIN JÄVLA FITTA! VAR FAN TOG DU VÄGEN DIN JÄVLA HORA?!”

Den absurda mängden vin han druckit i samband med raseriet gör att hans hjärna börjar rusa. Han lovar sig själv att hitta henne. Hon kommer att be honom att komma hem till honom. Han ska vara där, han ska göra allt han vill göra med henne och hon ska skrika hans namn – det lovar han. Han tänker på sina fingrar längs med hennes kropp och hur han långt in på morgontimmarna kommer göra precis det som faller honom in.

När hans kompisar kommer ut från klubben ber de honom att lugna ner sig. ”I HELVETE HELLER! JAG SKA KNULLA DEN DÄR JÄVLA HORAN!”, skriker han för full hals på gatan. ”Sluta nu för i helvete. Stopp, för fan! Du ska åka hem. Du är alldeles för full”, manar en av hans vänner.

Men allt han kan tänka på är bara henne. Hon som försvann. Hon som ska få allt han har att ge. Hon som ska straffas. Och när han är klar med henne ska han gå ut på balkongen, tända en cigg och hänga upp sin keps på en krok på väggen i triumf.


Den här låttexten är tagen från Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt.
SpotifyYoutube

Men du försvann, gled ur min hand
vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig
jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen
jag kan inte fatta att jag tappade bort dig
säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn
men om jag hittar dig och du bjuder med mig hem
så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Trist va?

/c

En reaktion på “Fyllot på klubben

  1. Har också reagerat på den texten. Killen att det kommer kännas som att sätta den första flaggan på månen. Och oj. fanns en fri vilja också. Men den är fuuuuul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>