”Listigt, Sverigedemokraterna!”

Jag tyckte att dagens SD-historia påminde om en annan historia jag hört.
Läs den här: http://www.barnensbokklubb.se/listigt-alfons-aberg

Jag tog den texten och bytte ut lite ord.
Vips, så har vi en godnattsaga som Sverigedemokrater kan berätta för sina små barn när de ska sova svenskt, vitt och gott. 

Vad trist det är att jämt få höra att man är för vit och rasistisk för att få vara med! Det är just precis vad som händer Sverigedemokraterna när de ska gå på möte under Pride. För där är också folk som inte är Sverigedemokrater och som är icke-vita, och de tycker att Sverigedemokraterna är så vita och ingenting förstår.
   Lokalen bjuder på sittplats. Men när de börja lyssna, bestämmer de icke-vita att Sverigedemokraterna är för vita för att få vara med. ”Vi har nu blivit rasistiskt behandlade”, resonerar Sverigedemokraterna när de dyker ner på Youtube och filmar arga filmer. 
Listigt, Sverigedemokraterna är en viktig och stärkande Sverigedemokraterna-bok för alla små Sverigedemokrater som är trötta på att jämt få höra att de inte får vara med, eller att de är för rasistiska för att förstå.

Ps. Ni är en samling rövhattar hela jävla bunten. Ds.

En reaktion på “”Listigt, Sverigedemokraterna!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>